30 June 2015

Restock kali ke-3: Baju Raya Anak edisi 2015 Kurung dan Jubah. Rugi tak tengok

Masih Berniaga Baju Raya Kanak-kanak Tahun Ini?

Kami Baru Restock Design Yang Hot

Musim raya adalah musim paling sibuk peniaga-peniaga tegar dan separuh masa buat duit extra. Memandangkan permintaan borong baju kurung kami sangat menggalakkan, restock batch ke-3 baru sahaja siap.

kami tak sempat ambil gambar proper dan harap gambar-gambar di bawah menarik minat anda untuk di jual semua dengan margin yang berbaloi.

Minimum borong 20pcs boleh pilih design dan size. Untuk pertanyaan harga borong dan lain-lain boleh reply email ini atau whatsapp 'Borong Baju GOSH' ke 0133333920 ya.

Minimum borong 20pcs boleh pilih design dan size. Untuk pertanyaan harga borong dan lain-lain boleh reply email ini atau whatsapp 'Borong Baju GOSH' ke 0133333920 ya.
psst: Beli retail pun boleh.

28 June 2014

Cukup ke stock niaga baju kurung kanak2 untuk musim raya ni?

assalamualaikum..

dah ready nak niaga ramadan? cukup ke stock baju kurung kanak2?
 
Feedback dari beberapa peniaga:
"dah ambik 200 baju ingat nak buat stok niaga bulan puasa, tapi skang stok laju je jalan jual online.. dah nak abis dah. akak tambah order boleh ye?"- kak shahliza, KL

"saya ambik 20 pasang dulu lah nak try2 niaga kat satu event kat felda, pahang"
- selepas 2 hari, adik ni call nak tambah order sebab dah tinggal 2 pasang!

"stok 500 baju semua dah siap ye? ok akak datang ngan husband dari melaka datang ambil petang ni ye" - penjawat awam, Melaka (part time meniaga)

ni antara feedback2 dari customer borong Gosh.

oh yea, baru2 ni kami ada buat contest kat facebook kami.

kami run contest like share and win selama 11 Hari dan sambutan yang sgt havoc kami terima - 7233 shares, 1184 comments. Secara tak langsung brand gosh jadi sebutan dan senang laris :)


so, jangan bertangguh lagi. boleh singgah mana2 kedai kami di shah alam dan klang. alamat:
Outlet Shah Alam:
15, Jalan Plumbum AC7/AC, Pusat Komersial, Seksyen 7, 40300 Shah Alam
(Buka dari 10am - 8pm setiap hari)
Outlet Klang:
3F-27, Tingkat 3, GM Klang Wholesale City, Bandar Botanik Kapital, 41200 Klang
(Buka dari 10am - 7pm setiap hari)


sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di 0122547752,
http://www.facebook.com/messages/GoshBabyShop
Jom buat duit raya ;)
Gosh Malaysia.

20 June 2014

Gosh Baju Kurung Raya Kanak-kanak Design Emily Code H (Merah Stripe Putih)









Ukuran Baju Kurung Exclusive ini:


Harga:
Size 6 Bulan: RM79
Size 1 Tahun: RM79
Size 2 Tahun: RM85
Size 4 Tahun: RM85
Size 6 Tahun: RM89
Size 8 Tahun: RM89

Gosh Baju Kurung Raya Kanak-kanak Design Emily Code G (Pink Stripe Ungu)








Ukuran Baju Kurung Exclusive ini:


Harga:
Size 6 Bulan: RM79
Size 1 Tahun: RM79
Size 2 Tahun: RM85
Size 4 Tahun: RM85
Size 6 Tahun: RM89
Size 8 Tahun: RM89
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

Thanks For Visiting

Thanks For Visiting